Wednesday, July 1, 2015

CAMBVIET – DAY 2: PUB ST V2

Nothing much to story. Malam ni kami tatau nak lepak mana so kami nak repeat Apsara Show kat Temple Club di Pub St jer. Semalam kan masa kami datang tu dah half time, jadi hari ni nak datang lagi untuk tengok show yang awal2. Lagipun sebab hari ni kami sakan berjalan naik turun tangga di Angkor Wat, kaki pun sakit jugak. So malam ni kami nak chillax2 santai2 jer.

Malam ni kami amek port kat balcony. Kat sini boleh dok sambil lunjur2 kaki huhu.. pastu bole usha2 orang lalu-lalang kat luar.

Balkoni di Temple Club. Kat sini ada port untuk duduk bersila.

View dari balkoni. Tetap lah ada patung banyak tangan ni.

Kak Kiah menselfie (boring masa ni sebab wifi selow)

Restoran dan bar2 depan Temple Club

Check out wire2 dia.. kemain berselirat!

Koh sedang chillaxing

View dalam Temple Club. Ada meja snuker di hujung sana.
Kak Kiah cam biasa order kopi je. Pastu makan biskut senyap2 hihi.. Boleh order makan sebab ada vege set tapi Kak Kiah tak rasa nak makan pulak kat sini.
Persembahan bermula. Apsara Dance. Apsara ni ialah bidadari atau dewi awan/air dalam mitos Hindu.

Apsara dance - tarian klasikal Cambodia, sangat unik dan lemah-gemalai

Meja depan stage ni adalah students dari Spore. Kemain peghak bising makan macam kat market.
Ewah ewah cakpong cakpongg..

Tarian solo dari adik muka ketat

Pergerakan2 dalam Apsara Dance ni semua ada seni2nya.. so kne tengok betul2

Lentik tak jari jemari adik?
Peacock Dance
Lepas dah enjoy cuci mata untuk tengok show, kami pun bergerak balik. Singgah 7E sebab nak beli megi, biskut and roti. Malam ni memang letih sangat so ingat nak makan kat bilik and tido awal je.

Balik bilik terus melantak megi. Koh kemain laju mandi and terus dok bawah selimut huhuhu letih benor la tu. Ye lah pagi buta tadi lagi kami dah bangun kan. Kak Kiah dok la meleser2 update Fb la, check email la, main game la.. tapi last2 tableh tahan mata. About kul 10 kami berdua dah gasak berdengkur.

Nighty-nite Siem Reap!

5 comments:

  1. trimakasih infonya...
    sangat menarik dan bermanfaat...
    mantap deh pokoknya...
    kunjungi balik yah nonton flim online di: http://inibos.com

    ReplyDelete
  2. nice pics..bestnya kak kiah...
    elly pun mcm nk pergi jek..hihihiih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu pegi jangan tak pegi.. banyak je yang best kat siem reap ni

      Delete
  3. Bestnyer jadi Kak Kiah ni... berjalan jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sementara leh jalan noks.. btw familiar betul nama ni. sama skolah ngan KK ke dulu?

      Delete