Saturday, October 4, 2014

LOMBOK - Preview

Hai uolsssss... Rindu Kak Kiah tak? Hehee.. perasan..

Ok la..before Kak Kiah start update stori trip Lombok ni, Kak Kiah belanja gambo dulu eh bagi panas enjin dulu sebelom ada mood mengarang. Enjoiiiiiceeeee...!!


Mount Rinjani

Kuta Beach

Sunset di Gili Trawangan

Gili Air

Perkahwinan Kaum Sasak
Sindang Gile Waterfall

Stay tune people...

15 comments:

  1. hai kak kiah...rindulah lama tak baca entry kak kiah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai MS! hiks rindu kerr... lama kan KK bagi blog ni bersawang hehee..

      Delete
  2. Replies
    1. muehehe ni la trip yang direhsiakan itu. KK tak brani nak war2kan sebab takut tak jadi huhu.. luckily KK proceed jugak. turn out to be one of the best trips i had so far :)

      Delete
  3. Huisss! Dah lama Kak Kiah tak bersiaran... Taw2 dah smpi Lombok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. KK nak bersiaran pon gak tau mau ngomong apa dongggg... ni dah ada stori baru syiok sket nak menceceh huhu

      Delete
  4. Sabar menunggu ye.. Rasanya macam banyak je entry kali ni kui3x..

    ReplyDelete
  5. Rindu.....nak baca entry..Selamat hari raya Haji

    ReplyDelete
  6. Selama ni saya pemerhati jerr...mmg lawoks ler baca blog nih..penuh drama..hohoho

    ReplyDelete
  7. CT singgah sini KK..
    nak baca entry Lombok then Korea pulak =)
    tak dapat travel baca journey orang lain pun hokay jugak..

    Siti Yang Menaip

    ReplyDelete
  8. kak Kiah...lama menyepi..JM baru nk start baca kisah Lombok KK nih

    ReplyDelete
  9. Salam...
    Bagi rekan malaysia yg mo berlibur ke lombok..kami Zul transport siap mengantar anda ke semua..tempat obyek wisata yg ada di pulau lombok..
    Watshapp + 62 8223 7711 304
    Salam..

    Zullombok


    ReplyDelete