Friday, June 26, 2015

CAMBVIET - DAY 2: ANGKOR WAT (extra)

Entry ni takde nak citer apa. Cuma ada tambahan piccas je di Angkor Wat. Sebab yang ni dari kamera Koh so gambo pun cantik. Rasa nak share pulak dengan uols semua..

Enjoiyysss..

Dua gadis berposing riang

At Central Tower
Nasib baik ada bawak tripod.. senang nak amek gambo berdua hehe

Pose feeling2 cun di celah dinding

Gigih set timer pastu berlari untuk snap picca ni haha

Halo orang kampung semua!!

Pose model majalah.. tapi kedingnya daku lahaii..

Kiah and Koh having fun togeder2
Sakan conquer padang ni untuk bergambar

Lihatlah betapa keciknya kami
And lastly, inilah Salim - mamat tuk2 driver yang sering jadi sebutan dan rebutan awek2 Msia yang ke Siem Reap huhu..
Ok lah banyak kan gambo? Hehe bertabahlah uols.. harap tak muntah darah tengok picca banyak2..

6 comments:

  1. Replies
    1. kena ripit tu kalo camtu. KK ingat one day nnt nak datang lagi bawak mak. mak KK memang suka benda2 sejarah camni huhu..

      Delete
  2. Hensem jugak si salim tu. Patutlah jadi sebutan dan rebutàn aweks msia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu baru tengok rupa. kalo dengar dia cakap silap2 cair kita. sopan je orangnya and cakap melayu pun dah macam orang kita. kalo maliki tu slang dia macam siam2 sikit.

      Delete
  3. La...ingatkan actor Fauzi Nawawi tadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ye lah.. ada rupa fauzi nawawi! kewkeke..

      Delete